Камінер Вадим Миколайович взяв участь у «Другому Фінансовому Ярмарку для малого і середнього бізнесу»

26 апреля 2018 года руководитель Юридической фирмы «Альтаир» Каминер Вадим Николаевич принял участие во «Втором Финансовой Ярмарке для малого и среднего бизнеса». Эта уникальная на территории Украины платформа для делового общения, обоснованно признана одним из самых выдающихся событий отечественного бизнес-пространства.

Камінер Вадим Миколайович взяв участь у «Другому Фінансовому Ярмарку для малого і середнього бізнесу»

26 квітня 2018 року керівник Юридичної фірми «Альтаир» Камінер Вадим Миколайович взяв участь у «Другому Фінансовому Ярмарку для малого і середнього бізнесу». Ця унікальна на теренах України платформа для ділового спілкування, що обґрунтовано визнанана однією з найбільш визначних подій вітчизняного бізнес-простору. Вже вкотре реалізується Німецько-Українським Фондом за підтримки уряду Німеччини та Європейського Союзу та спрямована, перш за все, а налагодження контактів, формування партнерських відносин та забезпечення доступу до нового провідного інформаційного простору між представниками малого та середнього бізнесу, ефективна діяльність яких, як наслідок, виступає фундаментом для прогресивного розвитку сучасної держави.

У роботі Ярмарку взяли активну участь представники виконавчої влади та місцевого самоврядування Київської, Дніпропетровської, Тернопільської, Львівської областей, предствники громадських об’єднань і підприємств України, а також такі провідні фінансові інституції як Ощадбанк, ProCredit Bank, Megabank, Kredobank та інші.


В межах Ярмарку у форматі конференції, консультативного простору (Pleon) та Networking-зони розглядалися такі питання:

  •  активізація фінансування діяльності сектору малих та середніх підприємств та підприємців;
  •   просування нових фінансових продуктів;
  •   налагодження співпраці між бізнесом, фінансовими інституціями та владою.

В межах роботи цієї унікальної інформаційно-комунікативної бізнес-платформи керівником Юридичної фірми «Альтаир» було проведено ряд продуктивних зустрічей з повноважними представниками таких фінансових інституцій як Ощадбанк, Укрексімбанк та інших, в процесі яких було досягнуто важливих домовленостей щодо:

  •   використання нових банківських інструментів в діяльності клієнтів Юридичної фірми «Альтаир», спрямованих на розвиток та підтримку малого і середнього бізнесу;
  •   запровадження мікро- та міні-кредитування на потреби сільського господарства;
  •   інвестиційного кредитування сфери послуг та торгівлі тощо.

В свою чергу, Камінер Вадим Миколайович презентував об’єднанням підприємств та підприємців, що взяли участь у роботі Ярмарку пакетні послуги, що протягом багатьох років стабільно та ефективно надаються Юридичною фірмою «Альтаир» в галузі консалтингу та права.

Отже, захід пройшов в умовах плідної співпраці представників малого і середнього бізнесу та було визначено важливість дотримання перевіреного на європейському досвіді курсу на підтримку, перш за все у формі фінансування, саме цього сектору економіки, що містить у собі потужний потенціал, здатний стати рушійного силою для прогресивного розвитку держави і як наслідок забесзпечення стабільних умов для благополуччя населення.

У Вас є юридичні питання, які потребують вирішення?
Ми допоможемо!

Телефонуйте! +38 (098) 770-30-77,+38 (057) 758-77-76,+38 (097) 233-21-39,+38 (066)-249-11-66

або Ми передзвонимо Вам

Юридична фірма «Альтаир» позиціонує себе як фірму судового захисту та представництва.
Юридична фірма «Альтаир» позиціонує себе як фірму судового захисту та представництва.

Юридична фірма «Альтаир» позиціонує себе як фірму судового захисту та представництва. Зокрема, у справах по захисту інтересів нотаріусів (державних реєстраторів). У нашому провадженні б

20 лютого 2019 г.

Наші проекти